Fyra KB-bibliotekarier om hyllordning och färgtrenden i bokhyllan. På jobbet och hemma.

Gillade du senaste blogginlägget om färgsortering? Då ska du  följa med Bevarandebloggen in i bibliotekariens underbara värld. Möt fyra KB-bibliotekarier som funderar över hyllordning, favoritsystem och färgtrenden i bokhyllan. Här blottas tankar om den ultimata hyllordningen . Här avslöjas nationalbibliotekets effektivaste hylluppställning. Få svar på om bibliotekarier tar med sig jobbet hem. Kort och gott, här klappar hjärtan lite extra för organisation och för ämnesindelade boksamlingar och för annat som har med böcker och samlingar att göra. S’il vous plait!

Klicka på bilderna och stilla nyfikenheten.

Harriet Aagaard färgsorteringÖsten Hedin färgsortering2

Erica Bäckström färgsortering2Linnéa Sjögårde färgsortering2

Det här inlägget postades i Bakom kulisserna och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.